Mistä se johtuu? Samaa ruokaahan se silti on, oli se sitten lämmintä tai ei. Ei kai siinä itse ruuassa mikään muutu. Ja että jotkut ruuat on parempia kylmänä, ja jotkut kuumana, että ei oo edes esim. niin että lämmin ruoka olis aina parempaa. Kahvi on parempaa kuumana ja tuoremehu kylmänä. Toisaalta on myös sellasia ruokia mitä voi syödä sekä kylmänä että kuumana. Mikäköhän sen määrää mikä on parempaa kylmänä ja mikä kuumana, vai onko se vaan tottumiskysymys? Musta kyllä vähän tuntuu että se on vähän tottumiskysymys. Onhan siinä toisaalta se, että jotkut ruuat pitää kypsentää, niin siks ne on tapana syödä kuumana ettei tarvi oottaa niiden jäähtymistä. Niin on siks tottunu siihen että se on lämmintä. Mää kyllä voin syödä mitä vaan kylmänäki, siis sellasta mikä yleensä lämmitetään. Niinku maksalaatikko. Kastikkeet ei kyllä oo hyviä kylmänä. Mutta kaikki laatikot meneee.