Oon viime aikoina jutellu erilaisten huumeiden käyttäjien kanssa. Ja oon kyllä tullu siihen tulokseen että oon huumeita vastaan. On se vähän luonnotonta, ei se oo hyvä mennä sillä lailla sekasin. Maksaa hulluna jostain aineesta. Ei se oo hyvä. En ollenkaan hyväksy sellasta. Ite en oo kokeillu mitään huumeita, ei oo tuntunu siltä että olisin halunnu. Pilven poltto tavallaan on sillon tällön ok, jos se ei oo mitenkään säännöllistä, ja jos se on jonku ite kasvattamaa. Sen laillistaminenkin oli siinä rajalla. Se on vähän kun alkoholia mutta vaikuttaa vähän erilailla. Ja ei tuu sellasta krapulaa. Mutta kuulemma siitä menee aivot vähän jumiin kun sitä käyttää, että käy sitten hitaammalla. Ja se ei musta oo hyvä juttu. Jos se vaikuttaa niin, niin ei se oo hyvä. Se on väärin. Vaikka vaikuttaahan alkoholikin toisaalta krapulan muodossa, mikä voi kestää toista päivää. On sekin myrkkyä. Pilven polttaminen on kyllä helpompaa kun ei tarvi juoda niin paljoo. Ehkä se on niin että jompi kumpi. Melkein sen pilven polttamisen vois sillon tällön hyväksyä, mutta siinä on kyllä niitä psykoosiriskejä, ja se on vähän pelottavaa. Musta sellasta riskiä ei kannata turhaan ottaa. En mää ainakaan halua.

Sitten juttelin amfetamiinin satunnaiskäyttäjille. Kuulemma se vaan piristää, tulee lisäpotkua. Siis jos ei suoneen laita. Vaikee kyllä uskoo ettei sillä olis muita vaikutuksia. Kuitenki se jo luokitellaan vahvaks huumeeks. Kuulemma sen avulla jaksaa tosi pitkään. Ja sen hinnan joutuu sitten maksaan takas silleen että on ihan tosiväsyny parin päivän päästä. On se musta vähän outoo, ei se musta oo sen arvosta. Että siis ottaa amfetamiinia siks että jaksaa ryypätä pitempään! ei se oo ollenkaan järkevää musta, ei se ryyppääminen nyt niin kivaa oo. Tosi huono syy käyttää sellasta piristettä. Ja ne sano että kannabis on paljon pahempaa kun amfetamiini. Koska siinä on niitä hallusionaatiojuttuja, ja amfetamiini taas on vaan piristettä, sellasta mitä apteekistakin saa mutta vähän vahvempana. Ne kyllä kerto kuinka joku oli menny jostain sekasin ym., mikä on musta tosi huolestuttavaa. Se on vakava asia, eikä siinä oo mitään hauskaa- Jos ihminen menee niin sekasin niin ei se oo hyvä ollenkaan. Se on kyllä jännä kun kaikki huumeenkäyttäjät sanoo että ei se oo niin pahaa, ja että ei niihin jää koukkuun. Se oli aika hurjaa kun ne amfetamiinin käyttäjät sano että eí vahvat ihmiset jää koukkuun, heikot vaan. Mutta kyllähän kaikille ihmisille tulee heikompiaki aikoja. Musta se on liian iso riski ottaa. Ja kuitenkin ne on elimistölle vieraita aineita, ei ne voi olla oikein. Ei oo. Amfetamiini on sitäpaitsi täysin laboratoriossa tehtyä ainetta. Musta on kyllä kumma miten sen käyttäminen on muka sen arvosta, että siitä maksais niin paljon. Mun mielestä ihminen ei tarvi sellasta piristettä. Kyllä pitäs jaksaa muutenkin, ja jos ei jaksa, niin pitää muuttaa jotain asiaa elämässään.

On se kumma miten ihmiset haluaa mennä sekasin. Onko se vaan sitä todellisuudesta irtautumista? On se varmaan. Ei se kyllä oo mikään hyvä asia. On se kumma. Ihmiset siis vetää samalla viinaa, amfetamiiniä ja kannabista niin on se nyt ihme touhua. Ei sanon minä. Kyllä nyt pitäs koitta saada elämä sellaseen kuntoon ettei tarvis sitä niiiin paljoo paeta. Jostain syystä hauskanpitoon liittyy nykyään vakiona päihteet. Viinan mää kyllä jonkun verran hyväksyn välillä, mutta on sekin kyllä vähän tyhmää. Kertoohan krapulakin jo sen että ei se aine ihmisen sisälle kuulu. Ei kyllä olis kännitön elämä ollenkaan huono ratkasu.